Vážení zákazníci,
radi by sme vás informovali, že v termíne od 26.08.2024 do 10.08.2024 čerpáme dovolenku. Počas tohto obdobia nebudú vybavované žiadne objednávky ani e-mailová komunikácia.
Všetky objednávky prijaté počas dovolenky budú spracované a odoslané čo najskôr po našom návrate.
Ďakujeme za pochopenie a prajeme vám príjemný deň!
S pozdravom,
Team Trikorky.sk
Zber hrozna prebieha ručne. Mäkké lisovanie pneumatickým lisom pri tlaku 0,8 bar. Fermentácia pri teplote 16 – 18°C s kultuvovanými kvasinkami. Rafinácia prebieha v nádržiach z...
Zber hrozna prebieha ručne. Jemné lisovanie celého hrozna a fermentácia pri kontrolovanej teplote. Druhé kvasenie prebieha metódou charmat. Fermentácia pri teplote 16 – 18°C s...
Zber hrozna prebieha ručne. Mäkké lisovanie pneumatickým lisom pri tlaku 0,8 bar. Fermentácia pri teplote 16 – 18°C s kultuvovanými kvasinkami. Rafinácia prebieha v nádržiach z...
Zber hrozna prebieha ručne. Jemné lisovanie celého hrozna a fermentácia pri kontrolovanej teplote. Druhé kvasenie prebieha metódou charmat. Fermentácia pri teplote 16 – 18°C s...
Zber hrozna prebieha ručne. Mäkké lisovanie pneumatickým lisom pri tlaku 0,8 bar. Fermentácia pri teplote 16 – 18°C s kultuvovanými kvasinkami. Rafináciaprebieha v nádržiach z...
Používame súbory cookie, aby sme vám umožnili pohodlné prehliadanie webovej stránky a vďaka analýze prevádzky webovej stránky neustále zlepšovali jej funkcie, výkon a použiteľnosť. Viac informácií tu.