Paradajková omáčka s olivami a kapari
Rajčinová omáčka je základ stredomorskej kuchyne, vyrobená s čerstvých talianskych rajčín s olivami a kapari. Ideálne ako omáčka na cestoviny po miernom ohriatí: jednoduchý, rýchly recept, s istým úspechom.
Hmotnosť: 400g
Kategória: | KONZERVOVANÉ POTRAVINY |
---|---|
Hmotnosť: | 0.19 kg |
Rajčinová omáčka je základ stredomorskej kuchyne, vyrobená s čerstvých talianskych rajčín s olivami a kapari. Ideálne ako omáčka na cestoviny po miernom ohriatí: jednoduchý, rýchly recept, s istým úspechom.
Zloženie: cherry paradajky 75%, zelené a čierne olivy 8%, cibuľa, mrkva, kapary 3%, extra panenský olivový olej, bazalka, soľ, cukor, slnečnicový olej, modifikovaný kukuričný škrob, zmes korenín, aromatické bylinky, arómy, regulátor kyslosti : kyselina mliečna, antioxidant: kyselina askorbová.
PÔVOD PARADAJKY: TALIANSKO
Hmotnosť: 400g
Výživové údaje na 100 g:
Energia 220 kJ / 53 kcal, Tuky 1,9 g, z toho nasýtené mastné kyseliny 0,3 g, Sacharidy 6,6 g, z toho cukry 6,2 g, Bielkoviny 1,2 g, Soľ 1,2 g.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.