Paradajková omáčka so syrom ricotta
Rajčinová omáčka je základ stredomorskej kuchyne, vyrobená s čerstvých talianskych rajčín a syrom riccota. Ideálne ako omáčka na cestoviny po miernom ohriatí: jednoduchý, rýchly recept, s istým úspechom.
Hmotnosť: 400g
Kategória: | KONZERVOVANÉ POTRAVINY |
---|---|
Hmotnosť: | 0.19 kg |
Rajčinová omáčka je základ stredomorskej kuchyne, vyrobená s čerstvých talianskych rajčín a syrom riccota. Ideálne ako omáčka na cestoviny po miernom ohriatí: jednoduchý, rýchly recept, s istým úspechom.
Zloženie: paradajková dužina 68%, kravské mlieko ricotta (mlieko, soľ, syridlo) 13%, paradajkový pretlak, cibuľa, zmes tvrdých syrov [mlieko, soľ, syridlo, vaječný lyzozým (grana padano)], slnečnicový olej, extra panenský olivový olej , soľ, cukor, modifikovaný kukuričný škrob, zmes korenín, arómy, antioxidanty: kyselina askorbová, regulátor kyslosti: kyselina mliečna.
Hmotnosť: 400g
Výživové údaje na 100 g:
Energia 273 kJ / 57 kcal, Tuky 1,9 g, z toho nasýtené mastné kyseliny 1,0 g, Sacharidy 6,1 g, z toho cukry 4,3 g, Bielkoviny 3,2 g, Soľ 1,7 g.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.