Paradajková omáčka z cherry paradajok a baklažánu
Rajčinová omáčka je základ stredomorskej kuchyne, vyrobená s čerstvých talianskych rajčín s jemou príchuťou slaninky. Ideálne ako omáčka na cestoviny po miernom ohriatí: jednoduchý, rýchly recept, s istým úspechom.
Hmotnosť: 400g
Kategória: | KONZERVOVANÉ POTRAVINY |
---|---|
Hmotnosť: | 0.19 kg |
Rajčinová omáčka je základ stredomorskej kuchyne, vyrobená s čerstvých talianskych rajčín s jemou príchuťou slaninky. Ideálne ako omáčka na cestoviny po miernom ohriatí: jednoduchý, rýchly recept, s istým úspechom.
Zloženie: cherry paradajky 70%, baklažány 20%, cibuľa, slnečnicový olej, extra panenský olivový olej, soľ, cukor, bazalka, červené víno, modifikovaný kukuričný škrob, cesnak, zmes korenín, arómy, regulátor kyslosti: kyselina mliečna, antioxidant: askorbová kyselina.
Hmotnosť: 400g
Výživové údaje na 100 g:
Energia 274 kJ / 66 kcal, Tuky 3,4 g, z toho nasýtené mastné kyseliny 0,5 g, Sacharidy 6,6 g, z toho cukry 6,1 g, Bielkoviny 1,1 g, Soľ 0,95 g.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.